Juanes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Juanes (Juan Esteban Aristizábal Vásquez) (lair ing Kolombia, 8 Juli 1972; umur 42 taun) kondhang karo jeneng Juanes yakuwi penyanyi saka Kolombia, penulis lagu, musisi, produser rekaman, penari, dheweké lair lan gedhe ning Medellín, Kolombia.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Juanes&oldid=831429"