Josh Duhamel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Josh Duhamel
Lair Joshua David Duhamel
14 November 1972 (umur 41)
Minot, North Dakota, Amérika Sarékat
Pakaryan Aktor

Josh Duhamel (lahir 14 November 1972) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Josh Duhamel ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Josh_Duhamel&oldid=833969"