Joseph Franklin Rutherford

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Joseph F. Rutherford

Joseph Franklin Rutherford (8 November 18698 Januari 1942) iki presiden kapindho saka Papan Watchtower, salah siji èntitas legal sing digunakake dening Jehovah dadi saksi. Swara wektu kang sampurna minangka Presiden (1916-1942), klompok Siswa-siswa Kitab Suci (referensi kanggo Jehovah dadi saksi ing wektu) tak jeneng anyar sing teka bakal dikenal minangka Jehovah dadi saksi utawa Jehovah dadi saksi ing 1931.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

1. ^Saksi-Saksi Yehuwa—Pemberita Kerajaan Allah, 1993, h. 67, Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc.