Joe Shuster

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Joe Shuster

Joseph "Joe" Shuster utawa Joe Shuster yaiku salah sawijiné komikus saka Kanada.[1] Joe Shuster lair ing Toronto, Ontario, Kanada.[1] Nalika umuré 9 taun, dhèwèké lan kulawargané pindhah menyang Toledo, Ohio.[1] Joe Shuster sinau seni ing Institut Politeknik John Huntington dan Sekolah Seni Cleveland.[2] Ing kana dhèwèké ketemu lan kekancan karo Jerome "Jerry" Siegel.[2] Bareng kancané kuwi, Joe Shuster wiwit nerbitaké majalah ilmiah fiksi lan ing taun 1936 mlebu menyang bisnis buku komik kanthi cara nggambar crita pangulandara kang gumregah.[2] Joe Shuster lan Siegel kasil nggawé komik Superman kang kanwentar banget.[2]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c Mini Biografi Joe Shuster(diundhuh 5 Januari 2013)
  2. ^ a b c d Joe Shuster(diundhuh 5 Januari 2013)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Joe_Shuster&oldid=836218"