Jelcz-Laskowice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jelcz-Laskowice
POL Jelcz-Laskowice COA.svg
Lambang Jelcz-Laskowice
120px
Lokasi Jelcz-Laskowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jelcz-Laskowice
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Jelcz-Laskowice (Jerman Jeltsch-Laskowitz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jelcz-Laskowice&oldid=817922"