Jang Wooyoung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jang Wooyoung

Latar wuri
Jeneng Jang Wooyoung (Hangul: 우영)
Lair 30 April 1989 (umur 25)
Busan, Korea Selatan
Pegawéyan Penyanyi,[1] Penari,[1] Aktor
Taun aktif 2008–saiki
Magepokan karo 2PM
Situs wèb http://jangwooyoung.jype.com/

Jang Wooyoung uga dikenal kanthi jeneng Wooyoung (Hangul: 우영; lair 30 April 1989) yaiku penyanyi ing 2PM. Saliyane dadi penyanyi, dheweke uga aktor lan penari.

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Televisi[sunting | sunting sumber]

Taun Irah-irahan Peran
2008 Mnet Jang Wooyoung
2009 Mnet Jang Wooyoung
2009 SBS Inkigayo
2010 KBS Win Win
2011 (KBS2) Dream High Jason
2012 Dream High 2 Jason

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jang_Wooyoung&oldid=882548"