Jambon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sekar Tulip awerni jambon

Jambon (ing Basa Inggris: pink, utawi ing Basa Indonesia: Merah jambu), punika werni abrit (abang) ingkang mboten patos abrit, dipuncampur kaliyan pethak (putih). Werni jambon punika asring dipungandhèngaken kaliyan sipat kawanitan. Sakwangsulipun, ingkang kagandhèng kaliyan sipat jaler punika werni biru[1].

Mangga mirsani[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jawi[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jambon&oldid=807416"