Isabel Peron

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Isabel Martínez de Perón
Isabel Peron

Mangsa jabatan
1 Juli 1974 – 29 Maret 1976
Pejabat sadurungé Juan Peron
Pengganti Jorge Videla

Lair 4 Februari 1931 (umur 83)
La Rioja
Kabangsan Argentina
Partai pulitik Justisialis
Pasangan Juan Perón
Profèsi Dansa

María Estela Martínez Cartas de Perón (miyos tanggal 4 Februari 1931) ingkang ditepungi kanthi Isabel Martínez de Perón punika Présidhèn Argentina periode 1974-1976 lan èstri katiga Présidhèn Juan Perón. Ing mangsa jabatan kaprésidhènan periode katiga garwanipun, Isabel menngku jabatan minangka wakil présidhèn. Sasampunipun garwanipun tilar donya nalika taksih menngku jabatan, Isabel lajeng nggantosaken minangka présidhèn (1 Juli 1974-24 Maret 1976).

Réferènsi[sunting | sunting sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Vicente Solano Lima
Wakil Présidhèn Argentina
19731974
Diganti déning:
Víctor Martínez
Sing mengku  sadurungé:
Juan Domingo Perón
Présidhèn Argentina
19741976
Diganti déning:
Jorge Rafael Videla


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Isabel_Peron&oldid=829862"