Igloo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Igloo

Igloo utawa iglo (bahasa Inuktitut: iglu / ᐃᒡᓗ, "omah", bentuk jamak: iglooit utawa igluit) yaiku omah kanthi bentuk arupa kubah lan dibangun saka balok-balok salju.[1] Igloo yaiku omah saka suku Èskimo.[2]

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Igloo&oldid=835782"