ISO 690

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

ISO 690 iku sawijining [standar]] ISO tumrap rujukan bibliografi ing sawijining dhokumèn utawa sajinisé.[1] Iki kalebu dhokumèn èlèktronik, lan nuduhaké èlemèn sing dilebokaké jroning réferènsi ing dhokumèn sing kababar, lan urutané. Pratandha wacan lan gaya ora kalebu ing standar iki.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Cathetan lan réferènsi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Stayton, Bob (September 2007). "Customizing bibliography output". DocBook XSL: The Complete Guide (4th ed.). Santa Cruz, California: Sagehill Enterprises. ISBN 978-0-9741521-3-4. http://www.sagehill.net/docbookxsl/CustomBiblio.html.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ISO_690&oldid=834212"