Hyracotherium

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hyracotherium
wrangka Hyracotherium
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Mammalia
ordo: Perissodactyla
kulawarga: Palaeotheriidae
Genus: †Hyracotherium
Jeneng binomial
Hyracotherium leporinum
Owen, 1841
Sinonim

?Eohippus Marsh, 1876

Hyracotherium iku genus kéwan kuku ganjil saka sing kapérang saka ingkang Eocene sawetara 55 ngantos 45 yuta taun kepungkururip nalika jamanjroning mung arupa extan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hyracotherium&oldid=831914"