Howard Webb

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Howard Webb, MBE (lair tanggal 14 Juli 1971) iku sawijining wasit profésional bal-balan saka Inggris. Dhèwèké utamané ngwasiti tetandhingan ing liga utama Inggris, Premier League. Wiwit taun 2005 Howard Webb kadaftar minangka wasit FIFA. Sadurungé dadi wasit, dhèwèké nyambut gawé minangka sersan pulisi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Howard_Webb&oldid=833994"