Himno Istemño

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Himno Istemño (Hymne Isthmus) iku lagu kabangsané Panama.


Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Himno_Istemño&oldid=812558"