Gwyneth Paltrow

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gwyneth Paltrow
Asma wiyosan Gwyneth Kate Paltrow
Miyos 27 September 1972 (umur 41)
Placentia, California, AS
Sisihan Chris Martin (2003–saiki)


Gwyneth Kate Paltrow (27 September 1972) iku aktris A.S. kondhang sing wis main sawetara film-film akèh. Dhèwèké iku katurunan Yahudi Rusia.

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gwyneth_Paltrow&oldid=870411"