Gunung Cotopaxi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gunung Cotopaxi[sunting | sunting sumber]

Gunung Cotopaxi inggih punika salah satunggaling Gunung api ingkang papanipun manggen wonten ing Ekuador. Gunung punika inggilipun kirang-langkung 5911 meter. Gunung punika kasusun kaliyan salju ingkang inggil. Sanajyan Gunung punika papanipun wonten ing sacelakipun garis Khatulistiwa (Perangan ingkang panas sanget wonten ing donya).[1]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)[1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gunung_Cotopaxi&oldid=731423"