Gryfino

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gryfino
POL Gryfino COA.svg
Lambang Gryfino
120px
Lokasi Gryfino
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gryfino
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Gryfino (Jerman Greifenhagen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gryfino&oldid=817665"