Gryfice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gryfice
POL Gryfice COA 1.svg
Lambang Gryfice
120px
Lokasi Gryfice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gryfice
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Gryfice (Jerman Greifenberg i. Pommern) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gryfice&oldid=878492"