Grafiti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Grafiti ing Tèmbok Berlin
Mi-6直升機上的塗鴉噴漆

Miturut basa Indonesia, grafiti yaiku serapan saka basa asing grafiti. Miturut Webster’s New World College Dictionary (1996: 585), grafiti yaiku tulisan slogan utawa gambar kang dicorètaké ana ing témbok, panggonan umum, utawa médhia, kang bisa dideleng déning masarakat. Miturut Wikipedia, grafiti yaiku tulisan kang ana ing panggonan umum utawa médhia kang ora diduwèni déning para seniman.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grafiti&oldid=861996"