Golub-Dobrzyń

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Golub-Dobrzyń
Herb g-d.png
Lambang Golub-Dobrzyń
POL Golub-Dobrzyń map.svg
Lokasi Golub-Dobrzyń
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Golub-Dobrzyń
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Golub-Dobrzyń (Jerman Gollub) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Golub-Dobrzyń&oldid=817699"