Gendéra Jepang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rasio gendéra: 2:3

Gendéra Jepang (Nisshōki 日章旗 atau Hinomaru 日の丸 "cakra surya" jroning basa Jepang), nggambaraké cakra gedhé awarna abang ing bagéan tengah ing sadhuwuring dhasar werna putih.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Jepang&oldid=830212"