Gendéra Holland Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Noord-Holland

Gendéra Holland Lor (Basa Walanda: vlag van Noord-Holland) yaiku gendéra kang resmi ing Holland Lor. Gendéra Holland migunani wiwit tanggal 22 Oktober 1958 sakbanjuré disarujuki dèning Hoge Raad van Adel.Wernané kanthi asal saka Perisai Noord-Holland.[1]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (Walanda) Provincie Noord-Holland (2007): Over Noord-Holland - Historie