Gendéra Georgia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Georgia
Flag of Georgia.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Georgia
Proporsi 2:3
Dianggo wiwit Januari 25, 2004
Desain Werna putih kang ana ing wangun segidhawa, saha ing bagean tengah kiwa, tengen ndhuwur lan gisor ana wujud salib kanthi werna abang semanauga cacahé salib (papat) kang padha werna lan bedha ing wujud.[1]
Dianggo 110110


Gendéra Georgia diperkenalake ing tanggal 14 Januari 2004. Gendéra kapengkar dèning loro garis berwarna merah lan papat kotak kanthi werna putih uga palang abang kanthi werna abang . Gendéra iki dadi Gendéra kan ngantekake Gendéra kang lawas ing taun 2004.

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Decree of the President of Georgia No. 31 of 25 January 2004.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Georgia&oldid=831234"