Górowo Iławeckie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Górowo Iławeckie
POL Górowo Iławeckie COA.svg
Lambang Górowo Iławeckie
120px
Lokasi Górowo Iławeckie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Górowo Iławeckie
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Górowo Iławeckie (Jerman Landsberg in Ostpreussen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Górowo_Iławeckie&oldid=817959"