Góra Kalwaria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Góra Kalwaria
POL Góra Kalwaria COA.svg
Lambang Góra Kalwaria
120px
Lokasi Góra Kalwaria
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Góra Kalwaria
Situs wèb resmi: www.gorakalwaria.net
Politik
Walikutha: ...

Góra Kalwaria (Jerman Kalvarienberg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Góra_Kalwaria&oldid=806726"