Freddie Mercury

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Queen - Freddie Mercury.jpg

Freddie Mercury (lair ing Stone Town, Zanzibar - sapunika kagolong wilayah Tanzania, Afrika Wétan, 5 September 1946 – tilar donya 24 November 1991 kanthi umur45 taun) punika vokalis grup musik rock Queen kasal saking Britania Raya kanthi asma asli inggih punika Farrokh Bulsara. Semangsa tasih wonten ing bangku bangku sekolah sedaya rencang-rencangipun marapi kanthi asma "Freddie" sahingga kulawarganipun ugi nimbali kanthi asma Freddie.


Diskografi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Freddie_Mercury&oldid=833373"