Francis Drake

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Francis Drake

Francis Drake (15401596), punika satunggiling panjlajah ugi parompak ing seganten ingkang sangkanipun saking Inggris. Piyambakipun ugi misuwur awit saged dipunwastani tiyang Inggris ingkang kaping pisan saged mubengi donya (1577-1580). Piyambakipun nalika invasi Armada Spanyol (1588) ing Britania Raya, ugi mimpin baita perang Inggris kaliyan dipunanggep pahlawan.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Francis_Drake&oldid=803682"