Flixster

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Flixster, Inc.
Gambar:Flixsterlogo.png
Tipe
Genre Movies; Social media
Madeg June 2007
Kantor pusat San Francisco, CA
Tokoh penting Joe Greenstein (Co-founder & CEO);
Saran Chari (Co-founder & CTO);
Steve Polsky (President);
James Smith (CRO);
Karyawan 32[1]
Pemilik Time Warner
Slogan Watch movies. Tell friends.

Flixster mènika salah satunggaling situs jejaring sosial kanggè penggemar film ing donya. Ing jejaring sosial punika, pengguna sagèd ngèlampahi pintén-pintén hal, ing antawisipun ndamél profil piyambak, ngundang konco, ningali peringkat film beserta aktor, ulasan film lan ménika pengguna kanggè kepanggig kanggè tiyang ingkang nggadahi selera ingkang sami kaliyan mereka. Saking situs punika, pengguna ugi sagèd bercakap-cakap kaliyan pengguna sanès, angsal jadwal pemutaran film ingkang badhè tayang utawi ingkang némbè tayang, ningali foto selebriti populer ingkang sukai, maos pawarta film ingkang ènggal ingkang badhè dipunrilis lan ingkang némbè dipunrilis, lan ningalit klip video saking film populer. Mènawi mékatèn katah fitur, Flixster tampak ingkang sampun nyiptaakèn sebuah situs film jejaring sosial ingkang cèkap komprehensif, ingkang wonten giliranipun njélèntrèhakén pertumbuhan ingkang cépat ing popularitas perfilman. Biasanipun para penggila film ngginaaken layanan jejaring sosial punika kang ulasage ningalin film, wiwit saking penggemar film horor, romantis, komedi. Sanesipun punika, Flixster ugi nyediaken pinten-punten macam permainan ingkang narik kangge nderek , wonten kuis, polling ingkang temtunipun nggadahi gegayutan kaliyan donya perfilman.

Statistik Situs[sunting | sunting sumber]

Jumlah Pengguna Flixster[sunting | sunting sumber]

Flixster ing wanci punika nggadahi langkung saing 50 yuta pengguna ingkang kadaftar lan langkung saking 1,5 miliar peringkat film ingkang wonten ing ngriki.[1] Perkembangan film ingkang pesat ing flixter punika masa depan perusahaan film menjanjikan. Situs punika berbasis ing San Francisco, CA lan diriaken dening Joe Greenstein lan Saran Chari taun 2007 [2]. Flixster sampun dados orang tua saking situs Rotten Tomatoes wiwit wulan Januari 2010.[3]

Pengguna Nggadahi Facebook =[sunting | sunting sumber]

Sakingi laporan Quantcast.com jumlah pengguna halaman Flixster.com memuncak di 8.331.961 ing tanggal 23 Januari 2008 lan nurun dados 1.325.685 ing wulan Juli 5 Maret 2008. [2] Hal punika amergi langkung katah pengguna langkung nggadahi jejaring sosial sanes kadasta facebook. Flixster piyambak menika sebuah situs ingkang nggadahi aplikasi kadasta Facebook, ananging situs punika namungmratelaaken babagan film populer.

Pengguna ingkang Aktif[sunting | sunting sumber]

Tanggal Pengguna Aktif Harian 4 Desember 2007 > 800.000 [4] 19 Juni 2008 482542 [5] 15 Juli 2008 412401 [6]

inggih punika kecenderungan umum, menawi aplikasi facebook dados membumi. Pramilaa, flixster mboten biasa saben dintenipun dipunginaaken, biasanipun situs punika aktif saben wulan. Ing wulan September 2010, popularitasipun sampun nyusut secara signifikan, lan 2,98 yuta pengguna aktif wulanan.

Pertumbuhan Flixster menika balik dipunsebarluasaken ngelampahi buku alamat email secara otomatis.[7]

Bentenipun Flixster saking situs sanes[sunting | sunting sumber]

Wiwit email, dipunpanggihaken pengguna sageda berbagi babagan situs Flixster punika kaliyan kancanipun kaliyan ngajak kanca-kancanipun gabung ing situs punika. Pendiri Joe Greenstein nggambaraken bentenipun antawis Flixster lan situs sanes kadasta: "..kami maringi kagampilan kangge ngundang kanca-kanca panjenengan sedaya, situs sanes mboten nyediaaken cara ingkang sae kangge tiyang kangge nyebaraken pawarta." [3]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Flixster&oldid=840041"