Federal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Federal iku tembung sifat (adjektif) saka tembung Federasi. Biasané tembung iki ngrujuk marang pamaréntahan pusat utawa pamaréntahan ing tingkat nasional.

Conto:

  • Pamaréntah Federal Amérika Sarékat
  • Tentara Federal Yugoslavia
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Federal&oldid=827542"