Fakultas Kedhokteran Universitas Diponegoro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Rumah Sakit Nasional Diponegoro

Fakultas Kedhokteran (Fakultas Kedokteran : Basa Indonésia) Universitas Diponegoro diadhekaké ing tanggal 1 Oktober 1961. FK Undip yaiku salah sawijining ingkang mlebet ing ndalem 5 Fakultas Kedhokteran kang paling apik wonten ing Indonesia [1]

Fasilitas[sunting | sunting sumber]

  1. Rumah sakit Pendidikan Tipe A RSUP DR KARIADI lan Rumah sakit jejaring pendukung
  2. Laboratorium Keterampilan
  3. Labroratorium Bahasa
  4. Labooratorium Komputer Internet
  5. Area Hotspot
  6. Perpustakaan Digital lan non Digital
  7. Laboratorium tersertifikasi Internasional (CEBIOR, GAKY, AVIAN FLU, CENTRID)
  8. Kerjasama kalian institusi Internasional kangge pertukaran pelajar, twinning program lan double degree
  9. Fasilitas rekreasi mahasiswa (olahraga, musik, seni tari, seni teater)

Jurusan lan Program Studi[sunting | sunting sumber]

  1. Kedokteran Umum
  2. Ilmu Keperawatan
  3. Ilmu Gizi
  4. Pendidikan Dokter Spesialis (Internal medicine, pediatrics, Neurology, Ophthalmology, Anesthesiology, Radiology, Medical Rehabilitation, Cardiology, Fertility Endocrinology & Reproduction, Surgery, Obstetrics& Gyn, Ear Nose & Throat, Pathology, Psychiatry, Derma-venerology, Forensic Medicine and Feto Maternal)

[2]

Dekan[sunting | sunting sumber]

wiwit di adhékakè dugi tahun 2012 FK Undip pun anggadhahi dekan kang benten-benten. Anapun dekan-dekan ingkang jabat wontan ing FK Undip

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id) : Situs Resmi diundhuh tanggal 21 September 2012
  2. ^ [Buku Panduan Fakultas Kedokteran Undip tahun 2010]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]