Elinor Ostrom

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Elinor Ostrom
New institutional economics
Lair 7 Agustus 1933 (umur 80)
Kawarganegaran Flag of the United States Amérika Sarékat
Bidang Ekonomi Publik

Elinor Ostrom (lair 7 Agustus 1933; umur 80 taun) punika satunggiling ahli pulitik saking Indiana University, Amérika Sarékat ingkang dipuwara-waraaken minangka panampi Bebungah Nobel bidang Ekonomi taun 2009 sesarengan kaliyan Oliver E. Williamson kanggé analisis ékonominipun gegandhèngan kaliyan kapamaréntahan lan sistem kapemilikan kolèktif.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Elinor_Ostrom&oldid=822825"