Oliver E. Williamson

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Oliver E. Williamson
New Institutional Economics
Nobel Prize 2009-Press Conference KVA-42.jpg
Lair 27 September 1932 (umur 82)
Kawarganegaran Flag of the United States Amérika Sarékat
Bidang Ekonomi mikro
Dipangaruhi Ronald Coase
Herbert Simon
Richard Cyert
Ian Roderick Macneil
Mangaruhi Paul L. Joskow

Oliver E. Williamson (lair 27 September 1932; umur 82 taun) punika satunggiling ahli ékonomi saking University of California, Berkeley, Amérika Sarékat ingkang dipun wara-waraaken minangka panampi Penghargaan Nobel bidang Ekonomi taun 2009 sesarengan kaliyan Elinor Ostrom.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Oliver E. Williamson ing Wikimedia Commons.