Dolanan komputer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Spacewar!, salah siji dolanan komputer kapisan (1961)


Dolanan komputer utawa dolanan vidéo (saka basa Inggris computer game utawa video game) iku sawijining jinis dolanan visual sing dimainaké mawi piranti komputer lan kelir élèktronik.

Tuladha dolanan komputer[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dolanan_komputer&oldid=865318"