Angry Birds

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Angry Birds logo.svg

Angry Birds inggih punika video game ingkang kawangun déning Rovio Mobile, satunggaling pambangun piranti alus komputer saking Finlandia. Pikantuk inspirasi saking gambar peksi tanpi swiwi, dolanan punika kababar ingkang sapisanan kanggé Apple's iOS ing wulan Desèmber warsa 2009.[1] Salajengipun langkung saking 12 yuta èksemplar sampun pajeng kasadé. Game punika wiwitanipun namung wonten ing iPad/ iPhone, ananging amargi kathah ingkang ngremeni game punika, saéngga kathah medhia ingkang kapengin ambabar.

Sapunika game punika uga wonten mboten namung ing HP kadosta iPhone, Android saha Windowsphone nanging ugi wonten komputer méja.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Angry_Birds&oldid=870121"