Dobrzyń nad Wisłą

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dobrzyń nad Wisłą
POL Dobrzyń nad Wisłą COA.svg
Lambang Dobrzyń nad Wisłą
120px
Lokasi Dobrzyń nad Wisłą
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dobrzyń nad Wisłą
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Dobrzyń nad Wisłą ing Wikimedia Commons.

Dobrzyń nad Wisłą (Jerman Dobrin an der Weichsel) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.