Distrik Cayo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Map of Belize showing Cayo District

Distrik Cayo kuwi sawijining distrik sing manggon ing bagian kulon saka negara Belize. Ibukutha saka distrik iki yaiku kutha San Ignacio.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Koordinat: 16°50′N 88°55′W / 16.833°N 88.917°W / 16.833; -88.917


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Distrik_Cayo&oldid=825557"