Disimilasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Disimilasi yaiku ngowahi swaraning tembung utawa ilangé amarga swara mau kakèhan.

Tuladha:

  • ramah-ramah - ramah-tamah
  • sajjana - sarjana

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Disimilasi&oldid=829251"