Dhifusi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dhifusi

Dhifusi yaiku prosès pindhahé molekul larutan kang konsèntrasiné dhuwur minuju larutan kang konsèntrasiné asor tanpa ngliwati selaput mèmbran. Prosès dhifusi iku asring kadadéyan ing awaké dhéwé. Tanpa sadhar, awaké dhéwé nglakokaké prosès iki yaiku nalika awaké dhéwé ambegan.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhifusi&oldid=832096"