Denis Diderot

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Denis Diderot

Denis Diderot (lair 5 Oktober 1713 ing Langres - tilar donya ing 31 Juli 1784 ing Paris, Prancis) iku sawijining panulis, filsuf lan ngèlmuwan Prancis. Dhèwèké sing kapisan nulis Encyclopédie modèrn.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Denis_Diderot&oldid=830361"