De Havilland Comet

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:Comet.1964.arp.750pix.jpg
Comet C. Mk2 saka Royal Air Force ing 1964.

de Havilland Comet saka Britania Raya iku sawijining pesawat jet komersial pisanan ing donya. Pesawat iki misuwur amarga anané kasalahan disain arupa fatig wesi pesawat amarga dhuwuring pamaburan.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=De_Havilland_Comet&oldid=870686"