Curut

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Curut
Temporal range: Middle Eocene to Recent
Curut omah (Suncus murinus)
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Mammalia
ordo: Soricomorpha
kulawarga: Soricidae
G. Fischer, 1814
Subfamilia

Crocidurinae
Myosoricinae
Soricinae

Curut punika Kéwan mangan srangga ingkang anggadahi prawakan alit urip memper kados tikus kalebu uga kagolong ing kulawarga familia Soricidae. Salah satunggalipun kulawargaipun inggih menika curut omah (Suncus murinus L.) ingkang asring keton ing pojokipun omah utawi ting panggonan kang kotor utawa ana ing gudang.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Curut&oldid=833349"