Cithakan:Note label

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

[[#ref_{{{1}}}{{{3}}}|^]] 

Kanggo digunakaké bebarengan karo {{Ref label}}

Delengen uga[sunting | sunting sumber]