Cithakan:MedalBottom

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

|}

Contoh penggunaan[sunting | sunting sumber]

Medal record

Jeneng atlet
Makili Bendera_Australia Australia
Atletik Putra
Olimpiade
Emas Olimpiade Sydney 2000 Lari 400 meter
Pesta Olahraga Negara-negara Persemakmuran
Perak Melbourne 2006 Lari 200 meter
Prunggu Melbourne 2006 Lari 400 meter


{{MedalTableTop|Example.jpg|150px|Jeneng atlet}}
{{MedalCountry | {{AUS}} }}
{{MedalSport | [[Atletik]] Putra}}
{{MedalCompetition|[[Olimpiade]]}}
{{MedalGold  | [[Olimpiade Sydney 2000]] | 
   [[Atletik di Olimpiade Sydney 2000|Lari 400 meter]] }}
{{MedalCompetition|[[Pesta Olahraga Negara-negara Persemakmuran]]}}
{{MedalSilver | [[Pesta Olahraga Negara-negara Persemakmuran Melbourne 2006|Melbourne 2006]] | 
   [[Atletik ing Pesta Olahraga Negara-negara Persemakmuran Melbourne 2006|Lari 200 meter]] }}
{{MedalBronze | Melbourne 2006 | Lari 400 meter }}
{{MedalBottom}}

Templat terkait[sunting | sunting sumber]

Tabel bagian atas[sunting | sunting sumber]

{{MedalTableTop}} kanthi parameter:

  1. Jeneng berkas tanpa tembung 'Gambar:, Berkas:, utawa Image:'.
  2. Ukuran gambar. Ukuran sing ditetepake sadurunge: 100px.
  3. Katrangan gambar.: {{PAGENAME}}.

Negara lan cabang olahraga[sunting | sunting sumber]

{{MedalCountry}}
{{MedalSport}}
{{MedalCompetition}}

Daftar medali[sunting | sunting sumber]

{{MedalGold}}
{{MedalSilver}}
{{MedalBronze}}
{{MedalDisqualified}}

Panggunaan: {{MedalType | Year City | Event}}

{{MedalTrueSpirit}}

Panggunaan: {{MedalTrueSpirit | Year of award}}

Tabel bagian ngisor[sunting | sunting sumber]

{{MedalBottom}}