Atletik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lari gawang, salah satu jenis olahraga atletik.

Atletik yaiku gabungan saka pirang jenis olahraga kang umume bisa dikelompokake dadi mlayu, lempar, lan lompat.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Atletik&oldid=867685"