Cithakan:Country data Jerman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Jerman. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Jerman iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Germany.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Jerman Jeneng artikel utama (Jerman)
flag alias Flag of Germany.svg Image name (Image:Flag of Germany.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
empire Flag of the German Empire.svg Flag of the German Empire.svg
bund War ensign of the German Empire Navy 1848-1852.svg War_ensign_of_the_German_Empire_Navy_1848-1852.svg
Weimar Flag of Germany (3-2 aspect ratio).svg Flag of Germany (2-3).svg
Nazi Flag of German Reich (1935–1945).svg Flag of Germany 1933.svg
allied Flag of Germany (1946-1949).svg Flag of Germany (1946-1949).svg
EUA Flag of German Olympic Team 1960-1968.svg Flag of Germany-1960-Olympics.svg
naval Naval Ensign of Germany.svg Naval Ensign of Germany.svg

Lambang Angkatan Laut

Cithakan iki ngandhut varian gendéra naval ensign sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Navy:

  • {{navy|Jerman}}Naval Ensign of Germany.svg German Navy
  • {{flagicon|Jerman|naval}}Flag of Jerman

Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
DEU (view) Cithakan:Country data DEU Cithakan:Bendera deu
GER (view) Flag of Jerman GER Cithakan:Bendera ger

Conto panggunaan

  • {{flag|Jerman}}Flag of Jerman Jerman
  • {{flagicon|Jerman}}Flag of Jerman
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Jerman|empire}}Flag of Jerman Jerman
  • {{flagicon|Jerman|empire}}Flag of Jerman
Migunakaké pangalihan alias

Cithakan kagandhèng

Please see the following related country_data templates: