Cithakan:Cari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kaca kanthi tembung {{{1}}}

Panggunaan[sunting | sunting sumber]

{{cari|Wiki}}
mènèhi pranala panggolèkan (ump. Wiki, Wikipedia) kanggo kabèh artikel sing ngandhut tembung "Wiki": Kaca kanthi tembung Wiki
{{cari|Wiki|cari}}
mènèhi pranala panggolèkan tepat (Wikipedia ora kalebu jroning asil) kanggo kabèh artikel sing judhulé ngandhut tembung "Wiki": Kaca kanthi tembung Wiki

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

{{Awalan}}
panggolèkan kanggo judhul sing diwiwiti kanthi string tinamtu, ump: Cithakan:Awalan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Cari&oldid=605464"