Ciechanowiec

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ciechanowiec
Ciechanowiec herb.svg
Lambang Ciechanowiec
POL Ciechanowiec map.svg
Lokasi Ciechanowiec
Katrangan cekak
Provinsi: Podlachia
Jembar: 26 km²
Pedunung: 4.984 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: BWM
Alamat
balé kutha:
ul. Mickiewicza 1
18-230 Ciechanowiec
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Mirosław Reczko

Ciechanowiec iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 4.984 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ciechanowiec&oldid=817744"