Chrzanów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chrzanów
POL Chrzanów COA.svg
Lambang Chrzanów
POL Chrzanów map.svg
Lokasi Chrzanów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 38,31 km²
Pedunung: 39.356 jiwa (30 Juni 2008)
Pelat nomor kendaran motor: KCH
Alamat
balé kutha:
al. Henryka 20
32-500 Chrzanów
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Ryszard Kosowski


Chrzanów (Jerman 1941-1945 Krenau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 39.356 jiwa.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chrzanów&oldid=806603"