Chojna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chojna
POL Chojna COA.svg
Lambang Chojna
120px
Lokasi Chojna
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: ... km²
Pedunung: 7.145 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chojna
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Chojna (Jerman Königsberg in der Neumark)) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 7.145 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chojna&oldid=817786"