Chojnów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chojnów
POL Chojnów COA.svg
Lambang Chojnów
Chojnow mapa.png
Lokasi Chojnów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: ... km²
Pedunung: 14.510 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chojnów
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Chojnów (Jerman Haynau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 14.510 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chojnów&oldid=806610"