Cedynia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cedynia
POL Cedynia COA.svg
Lambang Cedynia
POL Cedynia map.svg
Lokasi Cedynia
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: 1.659 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Cedynia
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Cedynia (Jerman Zehden) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 1.659 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cedynia&oldid=817683"